Nieuws & acties
[widget_cah_news_18]
20% korting op Gordijnen
20% korting op Gordijnen

Jouw interieur bestaat uit veel harde materialen zoals glas, hout, metaal of beton. Ideale elementen om de look van je huis te bepalen maar ze zorgen ook voor galm. Overweeg eens om te kiezen voor sfeerverhogende gordijnen. Je vermindert galm en geeft jouw woning ook nog eens extra warmte en gezelligheid mee! Bij ons vind je een betaalbaar en ruim assortiment gordijnen, wat je woonstijl ook is. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.
Lees meer »

 
20% korting op gordijnen

Jouw interieur bestaat uit veel harde materialen zoals glas, hout, metaal of beton. Ideale elementen om de look van je huis te bepalen maar ze zorgen ook voor galm. Overweeg eens om te kiezen voor sfeerverhogende gordijnen. Je vermindert galm en geeft jouw woning ook nog eens extra warmte en gezelligheid mee! Bij ons vind je een betaalbaar en ruim assortiment gordijnen, wat je woonstijl ook is. Deze actie geldt t/m 28 april 2018.
Lees meer »

20% korting op gordijnen
 
Onze nieuwtjes en acties
Onze nieuwtjes en acties

Feest! Onze nieuwe website is online! Vanaf nu kun je hier altijd terecht voor alle informatie over Colors@Home Theja. Je vindt hier informatie over onze producten, onze diensten, en je kunt direct een offerte bij ons aanvragen. Daarnaast houden we je uiteraard graag op de hoogte van onze laatste acties. Wil je meer informatie dan je hier kunt vinden? Vul dan het contactformulier in of kom ook eens langs in onze winkel! 
Lees meer »

 
  • Raamdecoratie In ons huis is raamdecoratie een belangrijk onderdeel.
  • Vloeren Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, je vindt het allemaal bij Colors@Home Theja in Druten of Veenendaal.
  • Gordijnen Vitrages, overgordijnen of liever inbetweens? Wat is jouw favoriete gordijntype? Een ding is zeker: wat je ook zoekt Bij Colors@Home Theja vind je..
  • Horren Wil je in de zomer insecten buiten houden, dan is een hor onmisbaar.
  • Buitenzonwering Screens, markiezen, rolluiken, knikarmschermen, er zijn zoveel verschillende manieren om de zon buiten te houden dat je bijna niet weet waar..
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
  • Meetservice van Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd graag even langs ..
  • De service van ! Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.